Skip to content

Technische medewerkers nodig in jouw bedrijf?

Meld je bedrijf aan bij Collective Jobs en vind snel de juiste medewerker die jij nodig hebt.

Waarde

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit

Kritisch

Een kritische blik hebben; dag in, dag uit

Diversiteit

Houden van diversiteit binnen het werk

Op zoek naar technisch personeel?

Plaats je vacature via onze online tool en vind snel het juiste personeel voor jouw vacature.

Technisch medewerker gezocht?

Het vinden van personeel met technische kennis kan een flinke uitdaging zijn, omdat hier ontzettend veel vraag naar is en een vrij klein aanbod. Technische professionals hebben het dus voor het uitzoeken, waardoor je als werkgever eruit moet springen wat betreft arbeidsvoorwaarden. Zowel voor binnendienst- als buitendienstvacatures kun je bij Collective Jobs B.V. terecht als je technische medewerkers zoekt.

Wij denken zowel met de opdrachtgevers als de medewerkers mee, zodat er een perfecte samenwerking ontstaat. Zo zorg je voor een helder verwachtingspatroon, houd je beide partijen tevreden en resulteert dit in een lange samenwerking. Heb jij al een tijdje naar een technische medewerker gezocht en wil je als werkgever een vacature plaatsen bij Collective Jobs? Neem direct contact met ons op en dan gaan wij voor je aan de slag!

Wat doet een technisch medewerker?

Technische medewerkers zijn er in allerlei functies met veel diverse takenpakketten. Hier vallen banen onder als het onderhouden van machines en werktuigen, maar ook het verhelpen van storingen en reparaties. Uiteindelijk wil je vakbekwame professionals in huis halen die niet alleen verstand van zaken hebben, maar ook veilig en efficiënt te werk gaan.

In vrijwel alle technische functies is een diploma op MBO-niveau een vereiste, waar wij als uitzendorganisatie veel waarde aan hechten. Wij toetsen de vakbekwaamheid van een professional, zodat jij precies weet wat je in huis haalt.

Collective Jobs neemt het recruitmentproces uit handen en presenteert de kandidaten die volgens ons het best geschikt zijn. Wij doen dus het voorwerk, maar uiteindelijk bepaal jij als werkgever wie je in dienst neemt.

Of ben je op zoek naar:
Productiemedewerkers
Logistieke medewerkers
Transport medewerkers
Personeel in de bouw