Skip to content

Medewerkers uit de bouw nodig in jouw bedrijf?

Meld je bedrijf aan bij Collective Jobs en vind snel de juiste medewerker die jij nodig hebt.

Waarde

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit

Kritisch

Een kritische blik hebben; dag in, dag uit

Diversiteit

Houden van diversiteit binnen het werk

Op zoek naar productie personeel?

Plaats je vacature via onze online tool en vind snel het juiste personeel voor jouw vacature.

Productiemedewerkers gezocht?

Groeit jouw bedrijf hard en zou je graag extra productiemedewerkers aannemen om jouw bedrijf een extra groeispurt te bieden? Heb je tot nu toe veel naar productiemedewerkers gezocht, maar de juiste kandidaten nog niet gevonden? Of verkoop je seizoen producten en heb je binnen korte tijd tientallen productiemedewerkers nodig om jouw producten zo vers mogelijk aan te kunnen leveren? Breid je flexibele schil uit en laat deze inrichten door Collective Jobs!

Via Collective Jobs vind jij alle geschikte kandidaten voor de taken die extra aandacht vergen binnen jouw bedrijf. Als een productieproces van hoge kwaliteit is, merk je dit direct in jouw omzet en winst. Wij selecteren gemotiveerde sollicitanten die voldoen aan al jouw eisen en brengen deze direct met jou in contact.

Zo weet je zeker dat je nooit je kostbare tijd verdoet met het zoeken van nieuw personeel, want wij doen de voorselectie alvast voor jou.

Collective Jobs neemt het recruitmentproces uit handen en presenteert de kandidaten die volgens ons het best geschikt zijn. Wij doen dus het voorwerk, maar uiteindelijk bepaal jij als werkgever wie je in dienst neemt.

Zoek jij productiemedewerkers en wil je een vacature plaatsen via Collective Jobs? Je kunt direct contact met ons opnemen en voor je het weet ben jij je nieuwe personeel aan het inwerken!

Of ben je op zoek naar:
Logistieke medewerkers
Technische medewerkers
Transport medewerkers
Personeel in de bouw